Honlap készítése

Adjon szárnyakat vállalkozásának. Bánni fogja, hogy nem korábban tette. Honlap készítése gyorsan és hatékonyan. Legyen weboldala keresőoptimalizált, pénztermelő marketing gépezet!

Honlap készítése

Honlap készítése gyorsan és hatékonyan

Ön megálmodja honlapját, s mi elkészítjük weboldalát. Olyan honlapot kap kézhez tőlünk, ami működni fog. Keresőoptimalizált honlapja jól szerepel a Google-ben és pénztermelő gépezetként szolgálja az ön vállalkozását.

Keresőoptimalizált honlap készítése

 

A keresőoptimalizált honlap készítése nem nehéz, ha tudja az ember, hogyan kell csinálni. Miután önnel együtt megtervezve átadjuk honlapját, további mentorálással segítjük online vállalkozását. Egészen addig, amíg meg nem érti mit, és hogyan kel csinálnia, hogy honlapja jól szerepeljen a keresőben és el is adjon.

A szerver is számít a honlap készítésekor

Domain bejegyzés terhét is levesszük a válláról. A tárhelyfoglalást is megcsináljuk. Ha pedig szerverre van szüksége vagy rendszergazdára, informatikusaink állnak rendlelkezésére. A kis- és középvállalkozások informatikai rendszere legalább olyan fontos, mint az óriások szerverparkja, hiszen e nélkül ma már egyetlen, magát komolynak mutató cég sem tud előrelépni, működni és a napi szintű feladatokat ellátni.

Bármilyen furcsa, sok gyártó napjainkban inkább a kkv-k kegyeit keresi, hiszen bennük van a növekedés záloga, és bár sok cég forráshiánnyal küzd, a pályázatok segítségével ma már a kisebb vállalkozások is beruházhatnak komolyabb szerverre.

Bármilyen esetről is van szó, pályázatról vagy teljes önerővel megvalósuló beruházásról, a kis- és középvállalkozások akkor járnak a legjobban, ha a vásárolt szerver gép az olyan kiváló minőséget képviselő gyártóktól származik, mint a Dell, a HP, a Fujitsu vagy az IBM.

Ezek a hardvergyártók komoly figyelmet fordítanak a kisebb vállalkozásokra, hiszen köztudott, hogy ezek termelik meg a GDP 53 százalékát, és a foglalkoztatottak 70 százaléka az ebbe a kategóriába tartozó cégeknél dolgozik. Kiváló konfigurációk vannak, amelyek kiválóan kiszolgálják a kkv-k érdekeit, és amiket megfizethető áron lehet kapni.

Honlap készítése dióhéjban

 • közösen online piackutatást végzünk
 • bejegyezzük a domaint
 • létrehozzuk a tárhelyet
 • elkészítjük a honlapot
 • átadjuk a cselekvési tervet

Álmodjon és bízza ránk. Ön foglalkozzon a saját szakmájával, mi pedig a honlap készítése során figyelembe vesszük üzleti terveit és a weboldallal hátszelet generálunk a vállalkozásához.

Egy hozzászólás “Honlap készítése” bejegyzéshez

 1. Üdvözlet! Ez egy hozzászólás.
  A hozzászólások moderálásához, szerkesztéséhez és törléséhez látogassunk el a honlapunk vezérlőpultjának
  Hozzászólások menüpontjához.
  A hozzászólok avatarját a Gravatar biztosítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük